Uvjeti korištenja i politika privatnosti

Dobrodošli na web stranicu Organica Gathering (udruga Korijen)

Ako koristite ovu stranicu, smatrat ćemo da ste se u cijelosti upoznali s ovim uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate stranici i ne koristite njezine sadržaje. Izgled i sadržaj stranice te uvjete korištenja možemo iz određenih razloga izmijeniti, stoga vas molimo da iste povremeno proučite, kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatrat ćemo da vaše naknadno korištenje stranice predstavlja vaš pristanak na sve eventualne izmjene.

Web stranica Organica Gathering (udruge Korijen)

Niti jedan dio stranice ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. Udruga Korijen posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja stranice.

Web stranica udruge Korijen sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja navedenih autora, mogućih sadržaja partnera, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice. Stranica može sadržavati linkove na web stranice trećih osoba. Udruga Korijen linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan vlastite web stranice.

Udruga Korijen sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje web stranice udruge Korijen koristite na vlastitu odgovornost i udruga Korijen ne može se smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu njihovim korištenjem.

 Autorska prava

Udruga Korijen polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici udruge Korijen mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika i na njihovu vlastitu odgovornost uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice smatra se kršenjem autorskih prava udruge Korijen.

Udruga Korijen odriče se svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje web stranice udruge Korijen za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na stranici, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja stranice.

Prenošenje bilo kojeg djela web stranice udruge Korijen, što uključuje tekstove, video i ostale materijale, bez suglasnosti i dopuštenja autora, može se smatrati kršenjem autorskog prava. Ako želite materijale sa stranice koristiti za edukacijske svrhe, slobodno nam se javite.

Sadržaj

Stavovi objavljeni u tekstovima i videima su isključivo stavovi autora. Svi članci i video materijali su isključivo informativnog karaktera, preporuke kreirane s najboljom namjerom, stoga vas molimo da se pri čitanju i gledanju istih vodite vlastitim nahođenjem. Sav materijal objavljen na ovim stranicama nije zamjena za psihološke, medicinske, pravne savjete ili savjete bilo koje druge domene za koje je potrebno obratiti se nadležnim institucijama. Udruga Korijen ne preuzima odgovornost vezano uz podatke, mišljenja i opise navedene u tekstovima i videima. Svi objavljeni članci i videi su informativnog karaktera i primjena preporuka objavljenih u člancima i videima je na vlastitu odgovornost. Udruga Korijen ne može se smatrati odgovornim za eventualne neželjene efekte nastale pri korištenju preporuka opisanih u tekstovima i videima. Fotografije objavljene u člancima vlasništvo su navedenih autora ili imaju “free” licencu.

Prenošenje sadržaja

Materijali s web stranice udruge Korijen također ne smiju biti kopirani, izdavani, prevođeni, ili na bilo koji drugi način distribuirani ako se ne navodi izvor (uključujući poveznicu prema izvornom članku ili naslovnoj stranici udruge Korijen), no prije toga je potrebno kontaktirati autora kako bi se tražilo dopuštenje.

***

Politika privatnosti

Koje podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo?

Udruga Korijen obvezuje se poštivati anonimnost i privatnost svojih korisnika i posjetitelja te će prikupljati osobne podatke korisnika/posjetitelja samo uz odgovarajuću suglasnost, odnosno u skladu s važećim propisima. Navedeni podaci će se ovisno o suglasnosti korisnika/posjetitelja web stranice koristiti primjerice u svrhu informiranja korisnika o uslugama i sadržajima web stranice, boljeg uvida i razumijevanja potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja sadržaja i usluga.

Udruga Korijen koristi podatke korisnika koji se pretplate na newsletter za slanje obavijesti o budućim događanjima i novih članaka.

Podaci iz drugih izvora i ugrađeni sadržaj

Članci na ovim stranicama mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. videozapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web lokacija ponaša se na isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu. Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na tu web stranicu.

 Kontakt forme

Ukoliko korisnik pošalje upit preko korisničke forme, udruga Korijen koristi ove informacije kako bi mogli nastaviti dijalog i razgovor prema osobi koja je taj upit uputila.

Kolačići

Udruga Korijen koristi tzv. kolačiće (eng. cookies) kako bi bili u mogućnosti besplatno korisnicima pružiti uslugu s potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generira poslužitelj web stranica i koje web preglednik sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Sesijski kolačić postavlja se na računalo korisnika web stranice samo za vrijeme trajanja njegovog posjeta te mu omogućuje da se učinkovitije služi stranicom. On automatski istječe kad korisnik zatvori svoj preglednik. Udruga Korijen također koristi kolačiće u svrhu oglašavanja vlastitih usluga.

Analitike

Udruga Korijen prati statiku posjećenosti svojih stranica isključivo radi dobivanja nužne informacije o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica na tržištu i pritom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika web stranice u vezi s regulacijom kolačića koji su za isto nužni, dostupne su na: http://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html

S kime dijelimo vaše podatke?

Osim kolačića koji se dijele servisima u sekcijama “Kolačići” i “Analitike”, udruga Korijen kroz vašu prijavu prikuplja e-mailove kroz Mailchimp servis za rukovođenje email kampanja. Za detaljni pregled kako Mailchimp rukovodi svojom politikom privatnosti, istu možete vidjeti ovdje: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke?

Sve navedene podatke koje prikupljamo (email, upiti preko kontakt forme) zadržavamo na neodređeno vrijeme.

Koja prava imate nad svojim podacima?

U bilo kojem trenutku možete zatražiti brisanje bilo kakvih osobnih podataka koje držimo o vama. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati u administrativnim, pravnim ili sigurnosnim svrhama.

Korištenjem web stranice udruge Korijen smatra se da su korisnici i/ili posjetitelji u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka u vezi s kolačićima i mogućnostima glede iste.

Kontakt informacije

Za bilo kakve upite vezane uz privatnost podataka, možete nam se obratiti na info@organicagathering.com

Kako čuvamo sigurnost vaših podataka?

Svi podaci koji se šalju preko domene https://organicagathering.com, enkriptirani su SSL-om. Web stranica udruge Korijen je redovito ažurirana sa zadnjih postavkama i nadogradnjama WordPress platforme na kojoj je upogonjena.

Promjene pravila

Udruga Korijen zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati politiku privatnosti. Svaka promjena bit će objavljena na ovoj stranici. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na web stranici udruge Korijen smatra se da ste upoznati i suglasni s najnovijim pravilima.